Vriendelijk, ontspannen, betrouwbaar. Kennis van zaken. Behulpzaam.

Nog geen half uur nadat ik op een vrijdagavond een online aanvraag voor een proefrit maakte, volgde er een telefoontje en had ik binnen een paar minuten een afspraak staan. Later hoorde ik dat de eigenaar dit op zijn vakantieadres geregeld had.
Onze kennismaking met hem en met de auto een week later vond ik super. We hadden meteen het gevoel te maken te hebben met een ondernemer die zijn product op een eerlijke manier aan de man wil brengen en het heel belangrijk vindt dat zijn klanten 100% tevreden zijn en blijven over hun aankoop bij hem. Hij had alle tijd voor ons en voor onze vragen.
Nu ik de auto voor de deur heb staan en blij ben met mijn “stalen ros” vind ik het ook een geruststellend idee dat ik bij vragen en evt. problemen meteen een beroep op hem kan doen. Hij heeft ons verzekerd ons zo snel mogelijk te helpen. Ook al ligt zijn bedrijf niet bij ons naast de deur.

Kortom, prima service en klantvriendelijkheid . Ik zal beslist reclame maken in mijn kennissenkring voor rkauto’ s Reuver
Ga zo voort Robby, zou ik zeggen.