Over RK auto's

Welkom op de website van RK auto’s!

Na jaren actief te zijn geweest in de autobranche en onze grote passie voor auto’s hebben wij in 2020 besloten dit bedrijfsmatig te gaan doorzetten.

Er moest een plan van aanpak komen, de grote vraag was : op welke manier kunnen wij ons onderscheiden van de rest?

Het antwoord was: Niet bezuinigen op een occasion, maar een auto verkopen zoals het hoort! Alle occasions die bij ons bedrijf binnenkomen worden daarom ook volledig gereinigd en nagekeken zowel van binnen als buiten, Elke occasion krijgt voor aflevering een grote onderhoudsbeurt en een nieuwe APK keuring en al onze occasions worden afgeleverd met minimaal 12 maanden Bovag garantie!

Vrijwel direct na de start van ons bedrijf hebben wij besloten ons volledig te gaan richten op Toyota, Hierdoor zijn wij inmiddels gespecialiseerd in de in-en verkoop van Toyota’s, ook beschikken wij inmiddels over een moderne werkplaats met alle diagnose apparatuur / gereedschappen om uw Toyota volgens voorschrift te kunnen onderhouden.

Garantie is bij ons ook echt Garantie! Geen kleine letters, of andere uitzonderingen! Als wij een auto verkopen, staan wij er garant voor dat deze volledig in orde is, en mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, dan lossen wij dit op!

Uiteraard hebt u bij ons altijd de mogelijkheid tot een onafhankelijke aankoopkeuring. Wij begrijpen als geen ander dat zekerheid belangrijk is bij de aankoop van een occasion.

Wij zijn een Bovag gecertificeerd en een RDW erkend autobedrijf, dit betekent dat wij ons altijd houden aan de Bovag voorwaarden en uw nieuwe auto direct bij ons op het bedrijf kunnen tenaamstellen. Ook kunnen wij bemiddelen bij het afsluiten van een verzekering of financiering. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 09:00 tot 16:00. (Buiten onze openingstijden zijn wij 7 dagen per week geopend op afspraak)

Wilt u van onze diensten profiteren? Neem dan snel contact met ons op.

Wij zien u graag terug bij ons bedrijf in Linne.