Over RK auto's

Welkom op de website van RK auto’s!

Na jaren actief te zijn geweest in de autobranche, en een grote passie voor auto’s hebben wij besloten dit bedrijfsmatig te gaan doorzetten.

Er moest een plan van aanpak komen, de grote vraag was : hoe kunnen we ons onderscheiden van de rest?

Het antwoord was: Niet bezuinigen op een auto, maar een auto verkopen zoals het hoort! Alle occasions die bij ons bedrijf binnenkomen worden daarom ook volledig gereinigd en nagekeken zowel van binnen als buiten, Elke occasion krijgt voor aflevering een onderhoudsbeurt en een nieuwe APK keuring, en al onze occasions worden afgeleverd met minimaal 12 maanden Bovag garantie!

Garantie is bij ons ook echt Garantie! Geen kleine letters, of andere uitzonderingen! Als wij een auto verkopen, staan wij er garant voor dat deze volledig in orde is, en mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, dan lossen wij dit op!

Uiteraard hebt u bij ons altijd de mogelijkheid tot een onafhankelijke aankoopkeuring. Wij begrijpen als geen ander dat zekerheid belangrijk is bij de aankoop van een gebruikte auto.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf, dit betekent dat wij ter plekke kunnen vrijwaren en tenaamstellen. Ook kunnen wij bemiddelen bij het afsluiten van een verzekering of financiering. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Wij zijn enkel geopend op afspraak, hierdoor kunnen wij nog klantgerichter werken, en zijn we flexibeler in de mogelijkheden tot bezichtigen. (Bezichtiging is 7 dagen per week mogelijk, ook in de avonduren)

Wilt u van onze diensten profiteren? Neem dan snel contact met ons op.

Wij zien u graag terug in onze Showroom in Swalmen.