Auto financiering

UW DROOMAUTO NU BEREIKBAAR MET ONZE AUTOFINANCIERING.

De aanschaf van een nieuwe auto is voor de meeste mensen een grote aankoop. Het kan zijn dat u daar op dit moment wellicht even geen geld beschikbaar voor heeft. RK auto’s biedt u in samenwerking met BD Lease een verantwoorde lening in combinatie met de voor u juiste financieringsvorm die persoonlijk bij u past. We gaan op een discrete en persoonlijke manier te werk en hebben al veel mensen op weg geholpen. Acht van de tien automobilisten financieren tegenwoordig hun auto. Het gunstige renteklimaat maakt dit niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers zeer aantrekkelijk.

Het aantal lease-en financieringsmaatschappijen in Nederland is enorm. Iedere maatschappij geeft aan de goedkoopste te zijn. Met wie moet u zaken doen? En welke leasevorm kiest u? Dat verschilt per situatie, want voorwaarden zijn van veel factoren afhankelijk. Bovendien zijn de meeste maatschappijen gespecialiseerd in een bepaald segment. Voor de ene constructie bent u beter af bij partij A, voor de andere bij partij B.

Zodoende heeft RK auto’s er voor gekozen, in samenwerking met BD Lease, maatwerk aan te bieden.
BD Lease is sinds 1997 actief als onafhankelijk intermediair tussen ondernemers/particulieren en leasemaatschappijen. BD Lease heeft een landelijk netwerk van adviseurs. U kunt bij hen terecht voor de meest slimme financiering van personen-en bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt.

BD Lease werkt intensief samen met meer dan twintig banken en leasemaatschappijen. Dat betekent dat zij voor u op zoek gaan naar de scherpste tarieven tegen de meest gunstige voorwaarden. Zo maken zij waar wat ze beloven: BD, Beste Deal.

Contactgegevens

Meer weten? BD Lease kan u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden.
Uw contactpersoon is Marc Wijckmans. Hij is te bereiken op telefoonnummer: 06-36314567 of via e-mail op marc.wijckmans@bdlease.nl. Heeft u vragen over een van onze occasions? U kunt ons bereiken op 06-11057834 (Verkoop)